T-Mobile ZTE Blade memória 512MB

Ma kaptam:
"Köszönjük megkeresését!

Tájékoztatjuk, hogy a korábban értékesített ZTE Blade típusú készülékekre szervizeinkben már rátölthető az új szoftver, amellyel 512 MB memória elérhető.

Az ügyintézést természetesen díjmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek. Szervizeink elérhetőségét a http://t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzletkereso webcímen tekintheti meg.

Reméljük, hogy a leírtakkal segítségére lehettünk!

Intézze ügyeit kényelmesen, sorban állás nélkül Önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon (www.t-mobile.hu à My T-Mobile). A telefonszám és az előfizetői jelszó megadását követően azonnal módosíthatja szolgáltatásait, lekérheti forgalmi adatait, kedvezményeket állíthat be, vagy akár kiegyenlítheti számláját is. Szolgáltatásaink többségét SMS-ben is megrendelheti. Erről bővebb információt az alábbi linken talál:
Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és a továbbiakban igénybe veszi automata rendszereinket, melyeket az Ön kényelmének érdekében alakítottunk ki!


Üdvözlettel:

Ludvig Adrienn
Info Mail Center és Back Office osztály

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság"

Megjegyzések

  1. Valóban kipróbáltam, és több lett a memória. Gyorsabbnak is érzem ezáltal. Viszont a prediktív szövegbevitelnél már nincsen angol nyelv és sokkal agresszívebben próbálkozik az ő ötleteivel. Ez nem lett jobb.

    VálaszTörlés
  2. Ja, azért van angol, csak én voltam béna:
    Beállítások->Nyelv és billentyűzet->XT9->Nyelvek

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Magyar túratérképek android okostelefonon (offline)

A túlélés alapszabályai

Princess Juliana nemzetközi repülőtér - folyt.